Сьогодні, 28 червня

🌞, в Україні відзначають 28-у річницю державного свята – Дня Конституції. З нагоди відзначення та підвищення рівня громадянської свідомості дітей Городоцька дитяча бібліотека 📚 презентувала книжково-ілюстративну виставку-факт «Моя Україна»💙💛 та провела патріотичну промоакцію в парку «Я – українець. Є у мене право»💙💛 для наймолодших українських громадян. Це чудова нагода дітям дізнатись про складну, але надзвичайно важливу тему для формування справжнього громадянина.
Представлені книги 📕📗📘📙, у доступній і цікавій формі знайомлять юних читачів з історією Державного Герба🔖, Державного Прапора🔖, Державного Гімна 🔖, із порядком використання державних символів🔖, із людьми, з іменами яких пов’язане створення державних символів. Діти дізнаються про природні зони🔖 України, її річки, моря та гори, про корисні копалини й заповідники. Перед ними розкриється в усьому розмаїтті світ рослин і тварин🔖. Такі книги не тільки дадуть відповідь на різні питання, але й дадуть поштовх до обговорення тем, пов’язаних з устроєм держави, її формуванням та розвитком.📕📗📘📙
Якщо тобі 6-16 років 🌞❤️ – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!
Література для дітей та підлітків 📕📗📘📙 – це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!
Нехай запропоновані книги, перетворять літні дні на час, повний захопливих і цікавих пригод разом з героями, яких зустрінете під час читання.
Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!
Отож, ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО!!! 💙💛️
Дякуємо ЗСУ! 💙💛
Шукайте нас на блозі🔖, інстаграмі🔖, твіттері🔖, ютюбі🔖, тік-тоці🔖, фейсбуці (сторінка🔖 та група🔖).


















Городоцька дитяча бібліотека