Дівчата і хлоп’ята! УРА- канікули, канікули!!!
Можна поспати, погратись і звичайно – ПОЧИТАТИ.
Поспішай мерщій у бібліотеку, яка на канікулах працює.
Тут на тебе чекають море цікавих книг, вони так і просяться «Прочитай мене, зустрінься з нашими героями, помандруй з нами в цікавий різноманітний книжковий світ, ми – найкращі, найзачитаніші, ми кльові книги, зібрані саме тут на полицях книжкової виставки-мандрівки «Екскурсійне бюро літа»»
За допомогою книжкової виставки ти помандруєш в цікавий світ фентезі, дитячого бестселера, знайдеш доріжку в країну «Для тих, хто не любить читати» і звичайно на всі тисячі «чому» тобі дадуть відповіді книги, які знають все – енциклопедії.
Для молодших читачів оформлено дуже цікаву  книжково-ілюстративну виставку-дозвілля «Канікули з книгою».
 Разом з книгами помандруєш сторінками до Лісової школи, у країну Павутинію, у Країну Чудес із Алісою, на шоколадну фабрику разом із Чарлі. Відчуєте себе тореадорами з Васюківки, потоваришуєте з Червоною Шапочкою та півником Голосисте Горлечко та багато інших літературних та казкових героїв залюбки чекають на тебе у бібліотеці!!!
Для батьків та дошкільнят оформлено постійно-діючу виставку-пораду «Малятам, їхнім мамам і татам», де можна отримати безліч різних консультацій: як підготувати дитину до першого класу, як пробудити у неї інтерес до читання, перші книжечки для малюків-дошкільняток, ігри та багато іншого.
А скільки всього цікавого підготовлено для дозвілево-навчального виховання: розвиваючі мультфільми, відеопрезентації, адреси електронних сайтів для батьків та дітей, тому в максимально простій, цікавій, ігровій формі пройде знайомство з величезним світом, що стоїть на книжковій полиці та гарантовано відпочинок дошкільнят разом з батьками.
Приходьте! Чекаємо вас у бібліотеці для дітей!
Адже у книжок немає канікул!
Гарного всім літа та цікавих книг!





Немає коментарів:

Дописати коментар