Бібліотека для дітей Городоцької ОТГ запрошує читачів-дітей на презентацію книжково-ілюстративної виставки «Хотів би я, щоб всі дружили люди, щоб сонце радості сіяло на Землі…», присвяченій річниці з дня народження подільського письменника Миколи Магери. На виставці представлені книги автора та книги про самого письменника. В основу казок, віршів, оповідань, новел Миколи Магери лягли його життєві спостереження, багатющий півсотлітній досвід педагогічної просвітницької діяльності.

Читайте дитячі оповідання Миколи Никаноровича: «Чубчик», «Юрасик», «Добра дівчинка», «Хлопчаки», «Батіжок», «Бевка», «Найдорожче», «Мати», «Матусенько-о-о», «Зелені паляниці», «Моя улюблениця», «Дідова школа», «Грачине містечко», «Боровики», «Синьоокий серпень», «Дідух» та інші. До його «Маленької хрестоматії» включено твори, рекомендовані Міністерством освіти і науки України для учнів 5 класу.

Запрошуємо відвідати виставку, також заочні екскурсії «Природа і діти у творах земляка», переглянути відеопрезентацію «Багатогранність творчості подолянина Миколи Магери».





Немає коментарів:

Дописати коментар