УВАГА, СІМЕЙНИЙ СТОРІТАЙМ!!!



Познайомимо вас з емоційною дитячою суперкнижкою-грою «Моя бабуся – супергерой» голландської письменниці та художниці Марлуз фон Лон, що допоможе малюкам скласти правильну уяву про старість та «навчить» як можна допомагати стареньким.

Сьїюзі просто обожнює свою бабусю, бо з нею так весело! Разом вони граються у індійців, космонавтів та супергероїв. Але, з часом, дівчинка помічає, що бабуся стає забудькуватою, а тем їхньої гри сповільнюється. Бабуся зізнається онучці, що губить пам’ять і відважна дівчинка відправляється на її пошуки. Вона шукає пам’ять усюди: у шухлядах, у корзині з білизною, але, на жаль, так і не знаходить ії. Натомість маленька Сьїюзі знаходить фото, де вона з бабусею щаслива і усміхнена. Це фото надихає дівчинку стати помічницею старенькій. Віднині у «дівчат» нова гра, в якій супергероєм буде Сьїюзі.

Знайти бабусині окуляри, відшукати шлях від магазину до будинку, розкласти правильно продукти, нагодувати бабусиного кота — родзинкою видання є те, що все це читачі можуть робити разом із Сюзі, оскільки книжку-картинку доповнюють інтерактивні елементи.

Авторка та ілюстратора Марлуз фон Лон показує те, що, здавалося б, мало викликати смуток, перетворюється для героїні на привід змінюватися на краще та творити добро. Вона закликає бачити супергеройство у реальному житті. Більше того, закликає і читачів разом із головною героїнею вчитися супергеройству.

Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій бібліотеці для дітей драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Завдяки Українському інституту книги (УІК) та «Програмі поповнення фондів публічних бібліотек» читачі Городоцької бібліотеки для дітей отримали найкращі книги сучасної української та світової літератури.

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги #програмапоповненнябібліотечнихфондів


Немає коментарів:

Дописати коментар