Шановні переселенці, батьки і діти! Городоцька дитяча бібліотека запрошує до себе усіх бажаючих! До ваших послуг – вільний доступ до книг, великий вибір літератури, тож юні читачі зможуть почитати цікаві книги та розважальні журнали, смішні історії, улюблені комікси, фентезі, світові бестселери, пригодницькі твори, яскраві книжечки-артбуки для малят, повчальні казки,  фантастичні історії, детективи, документальні нариси про видатних людей, пізнавальні та енциклопедичні видання тощо.

Також у бібліотеці можна погратись у настільні ігри, є дитячий ігроленд, найменші діти  можуть погратись іграшками, відпочити, помалювати, скористатись інтернетом та безкоштовним Wi-Fi.

Крім того запрошуємо онлайн відвідати вебсайт, блог, сторінки та групи соціальної мережі фейсбук, інстаграм, ютюб, де теж можна переглянути багато цікавої інформації, зокрема віртуальні виставки, вікторини, веб-мандрівки, цікаві інформповідомлення, за посиланнями: https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

https://www.youtube.com/channel/UCEOm7d2FypPHXhBxNk4qmYg

https://www.youtube.com/channel/UCOhnW9m7GZYPtQrIL6dTKTA/featured

#Городоцька_дитяча_бібліотека

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

gorodok_library_kids

Нагадуємо, що бібліотека працює у звичному режимі, обслуговуємо щодня окрім суботи. Не забувайте, що у теперішній час, згідно, наказу ХОВА діти, обов’язково мають бути у супроводі з дорослими. Отож, ЧИТАЄМО, ЖИВЕМО і ПЕРЕМАГАЄМО!!!










#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар