Дитяча бібліотека не тільки книжковий фонд з сучасною викладкою, добіркою класики та суперових книг, пізнавальна інформація, а цікаве місце, де можна усамітнюватись чи збиратись компаніями, просто спілкуватись, читати та обговорювати книги. Це підтвердили відвідувачі нашої бібліотеки, зокрема учні ліцею №4, в тому числі 5-А клас. Вони знайомились з книжковим всесвітом дитячої бібліотеки. До уваги зворушливі історії про дружбу, магічні неймовірні пригоди, круті челенджі, філософські питання буття, і фентезі: від романтичного – до нон-фікшену. Діти знайомились та переглядали улюблені комікси, фантастичні історії, документальні нариси про видатних людей, пізнавальні та енциклопедичні видання. Грали у настільні ігри, а також у дитячому ігроленді. Прийняли участь у пізнавальних вікторинах. Бібліотекарі пояснили, що бібліотека – це не тільки сучасна література, актуальні книги, а й центр спільнот, соціалізації, місце, де кожен може отримати послуги безкоштовно, публічний простір для дітей, підлітків, їхніх родин.

Ми всі переживаємо важкі часи, в тому числі і діти. Тому працівники бібліотеки роблять все можливе, щоб наші відвідувачі почували себе комфортно і затишно, щоб цікаво був проведений час.















Отож, ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО!!!

https://rbdgorodok.blogspot.com/

https://www.instagram.com/gorodok_library_kids/

#Городоцька_дитяча_бібліотека

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

Немає коментарів:

Дописати коментар