Нещодавно для бібліотекарів 

📚 Городоцької громади відбулась презентація «В️️існика Клубу ім. Сергія Виноградського»📖️. Координаторка соціальних проектів UpToFuturе Катерина Гуменна🔖, відповідальний секретар Клубу Аліна Барчишена🔖, почесний член Клубу Олександр Котлінський🔖 та Голова Клубу Петро Кривий🔖 розповіли присутнім про поїздку делегації науковців і членів клубу у Францію, знайомили з науковим і життєвим феноменом геніального українського мікробіолога, а також презентували збірник «The Herald of Serhiy Winogradsky Club»📰.
На закінчення заходу учасники клубу подарували⏳ репродукцію меморіальної дошки, урочисто відкритої у Брі-Конт-Робер 2 червня 2023 року та примірники збірника📚📖.
Професійним вивченням та популяризацією життя, діяльності, особистості вченого С.М. Виноградського 🦠🧪 займається міжнародна соціально-комунікативна платформа Winogradsky Club Клуб ім. С. М. Виноградського . Центр Winogradsky Club знаходиться в приміщені Городоцького краєзнавчого музею "G-MUSEUM". Сергій Виноградський був останнім власником містечка Городок Хмельницької області🌞 і проживав тут від 1905 до 1916 року. Працюючи в Городку як господарник він досяг значних успіхів. Незабаром його маєток став одним із найбагатших і найуспішніших на Поділлі🌞. Вчений запровадив новітні методи господарювання, закупив кращі сорти насіння рослин і породи худоби, передову техніку.
Тож, запрошуємо всіх охочих детальніше ознайомитися з життєвим і професійним шляхом видатного мікробіолога С.Виноградського та з примірниками «Вісника Клубу ім. Сергія Виноградського» у бібліотеках Городоцької громади.
📕📗📘📙📚
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО 💙💛️‼️





































Немає коментарів:

Дописати коментар