Кожному громадянинові🔖 треба знати свою мову бездоганно. Для поглиблення мовних знань у Городоцькій дитячій бібліотеці 📕📗📘📙 відбувся К⭕️НКУРС ЗН🅰️ВЦІВ української мови «Найкраща у світі, бо рідна моя»💙💛 з учнями 7-Б класу❤️ Городоцького ліцею №1 та класним керівником – Коваленко Оленою Василівною🌞.
У грі брали участь дві команди — «Соловейки» та «Червона калина». Завідувачка шкільної бібліотеки Черевик Тетяна Леонідівна📚 розповіла коротку історію становлення української мови та про цікаві дослідження джерел української писемності. Найцікавіші книги, які розкривають красу і багатство української мови можна було переглянути на книжково-ілюстративній виставці «Українська мова – мова єднання»📕📗📘📙підготовленою бібліотекарями книгозбірні.
Учні мали змогу поринути у багатющий світ краси української мови. Якісно та змістовно відбувся конкурс, який складався з дев’яти 🔖мовознавчів турів: це і жартівливі загадки🍁, віршовані рими🍂, цікаві логічні завдання🍁, словниковий запас🍂, відгадування пісень🍁, скоромовок🍂, фразеологізмів🍂 тощо.
У дитячій бібліотеці🌞 панувала святкова атмосфера, дружелюбні посмішки, здоровий дух азарту. Упродовж цікавих та пізнавальних випробувань кожен учасник зумів продемонструвати любов до рідної мови.
Любіть, поважайте та вдосконалюйте нашу мову💙💛️, адже мова, як і Україна💙💛️, – у нашому серці, і починається вона з кожного із нас.
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО 💙💛️‼️


Немає коментарів:

Дописати коментар