23 травня 

🌿 – День Героїв України💙💛, борців за волю України. У Городоцькій дитячій бібліотеці 📕📗📘📙 відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки – екскурс «Українці – нація героїв».📚📖
Українські Герої ❤️– це українці, які жили в різні епохи й захищали рідну землю. Вони ставали до лав руських дружин🔖 великого князя Святослава і короля Данила, козацьких полків 🔖 Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського, Української Галицької Армії Мирона Тарнавського, Січових стрільців Дмитра Вітовського, а також Армії Української Народної Республіки🔖 Симона Петлюри, Організації Українських Націоналістів🔖 Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії🔖, бійців АТО/ООС🔖. Сьогодні ж це свято всіх сучасних захисників України 🇺🇦 від російських загарбників.
Усіх Героїв крізь покоління об’єднує щира любов до рідної землі, до України❤️. Любов, що більша за життя.
В цей День згадаймо всіх, хто віддав найдорожчу ціну за свою Батьківщину – своє життя🥀🥀 . Всіх, для кого Україна завжди була на першому місці. Герої не вмирають, поки ми їх пам’ятаємо у своїх молитвах, у своїх справах, у своїх серцях.
Вічна слава загиблим💔 у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!💙💛
Отож, ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО!!! 💙💛️








Шукайте нас на блозі🔖, інстаграмі🔖, твіттері🔖, ютюбі🔖, тік-тоці🔖, фейсбуці (сторінка🔖 та група🔖).
Городоцька дитяча бібліотека

Немає коментарів:

Дописати коментар