В Городоцькій районній бібліотеці для дітей відбувся ІІ етап обласного квесту «Відома і невідома Хмельниччина», присвячений 80-річчю утворення Хмельницької області.
Команди «Краєзнавці» та «Ерудити», учні 4(8)а класу Городоцької гімназії з класним керівником Богуш Лілею Дмитрівною, змагались за право кращих знавців рідного краю.
Перша станція «Архітектурна»  вимагала знань, що стосувались саме архітектури та історії рідної школи, на слідуючій  станції «Географічна» у парку міста на дітей чекали запитання, що стосувались природи Городоччини, а також працівник краєзнавчого музею Соклакова Ганна Андріївна розповіла дітям про останнього поміщика м.Городка, всесвітньовідомого мікробіолога С.М.Виноградського. Розшифрувавши слідуючу станцію «Історична» діти поспішили в краєзнавчий відділ районної бібліотеки, де шукали відповіді на запитання.

Фініш квесту, - станція «Літературна», відбувся у звичній їм обстановці – в приміщенні бібліотеки для дітей, де учасники були нагородженні краєзнавчою літературою та визначений наерудованіший краєзнавець – Віталія Вишневська, яка і прийматиме участь у ІІІ етапі обласного квесту у місті Хмельницькому.





























Дивіться відеоперегляд квесту "Відома і невідома Хмельниччина" у Городоцькому випуску новин на 12.30 хв 

https://www.youtube.com/watch?v=S6I2VcCTmv0&t=29s

Немає коментарів:

Дописати коментар