У цей травневий день ми знову поверталися до незабутнього 1945 року аби з глибокою повагою згадати, тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
У Городоцькій бібліотеці для дітей відбувся Вечір-пам’яті «Ми довго будем пам’ятати і вам забути не дамо» – і це лише часточка великої пошани ветеранам і полеглим воїнам.
Присутні діти зустрілись з ветераном Другої світової війни Каганець Миколою Олексійовичем і з Костюк Галиною Іванівною, – дружиною покійного фронтовика Костюка Всеволода Миколайовича. Запрошені поділились спогадами про воєнні роки, показали дітям фронтові нагороди, фотокартки.
Учні 2(6)-х – а і б класів гімназії з класним керівником прочитали вірші про Другу світову війну. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять всіх полеглих захисників Вітчизни.
Поділилась спогадами про учасників бойових дій місцева поетеса Адамчук Галина Олександрівна. Бібліотекарі презентували книжково-ілюстративну виставку «Вдячну пам’ять бережем», де можна дізнатись про історичні події  та роль України у Другій світовій війні, а також поезія й проза про ті воєнні дні.
Запрошені представники громадської організації «За конкретні справи» подарували ветеранам подарунки, а діти – квіти.

На закінчення заходу усі присутні сфотографувались на пам’ять.























Немає коментарів:

Дописати коментар