Формування духовної культури особистості завжди здійснювалося через читання. Дитячі книги з малих років прищеплюють дитині добрі почуття і благородні думки, пробуджують до хороших вчинків, сприяють їх моральному становленню.
У Городоцькій районній бібліотеці для дітей проведено пізнавальну екскурсію з вихованцями дитячого садка «Берізка». В ході екскурсії бібліотекар знайомила дошкільнят з правилами користування бібліотекою, книжковими виставками, книгами, які допомагають краще зрозуміти світ, приносити якнайбільше користі. У читальній залі для дітей проведено знайомство із першими казками та віршиками, журналами та газетами. Цікавою для маленьких читайликів була розповідь про збереження книг, поводження з книгами.
Такі заходи надають широкі можливості розвитку інтересу дітей до книги і любов до читання, допоможуть  навчитися читати, пізнавати красу рідної мови, виховувати охайність до книги, сформувати потреби до читання хороших книг, розвиток власних творчих здібностей і виховання смаку.








Немає коментарів:

Дописати коментар