Тривають літні канікули – улюблена пора дітлахів. У таку спекотну пору працівники Городоцької бібліотеки для дітей в міському парку презентували виставку періодичних видань «Літо-літечко» та ознайомили усіх присутніх з розмаїттям газет та журналів, що надходять до бібліотеки. Бібліотекарі пропонували різні видання дитячої періодики та видання для дорослих – їхніх батьків, дідусів і бабусь, які підходять для самоосвіти та дозвілля.
Не зважаючи на бурхливий розвиток нових інформаційних технологій, дитячі газети і журнали продовжують бути джерелом знань, порадниками і друзями дітей. Кожен журнал і газета привертають увагу по-своєму: яскрава обкладинка, назва. Видання пропонують казки, віршики, загадки, розмальовки, цікаві завдання, що в ігровій формі зацікавлюють малюка.  У багатьох журналах і газетах є цікаво проілюстровані ігри-вкладки, які вимагають кмітливості й винахідливості від читачів.
Основна мета даного заходу – ознайомити дітей з періодичними виданнями відповідно до їхнього віку.
Сподіваємося, що діти обов’язково будуть відвідувати бібліотеку і потоваришують із дитячою періодикою. Адже недарма є українська приказка  «Хто багато читає, той багато знає».









Немає коментарів:

Дописати коментар