Все найдорожче, що є тільки з нами,
Все починається з нашої мами!…
Кожної миті на Земній кулі народжуються діти, і перше, що вони бачать, відкривши оченята – материнські очі, – лагідні, сміливі, радісні. У Городоцьку бібліотеку для дітей завітали учні 5-а класу Городоцького ліцею № 1 зі класним керівником Гаврищук Аллою Дмитрівною. На дітей вже чекали їхні найулюбленіші – матусі, бабусі, сестрички, подруги. Для них, ліцеїсти, вплітали у віночок стрічки з найкращими словами подяки. Виступаючі виконували пісні, танці, також жартували, обдаровували найлагіднішими словами, вручили подарунки, змайстрованими талановитими рученятами. Крім батьків, на заході були присутні: завуч по виховні роботі Городоцького ліцею № 1 Сіра Н.А. та педагог-організатор Бас Л.П.
Не забули хлопчики і своїх однокласниць, зачитали дружні побажання, компліменти й вручили медалі у різних номінаціях, які характеризували дівчаток, це і «Міс…» – кмітливість, щирість, доброта, дружність, сміливість, спортивність і т.д. А участь у різноманітних конкурсах і розвагах здружили дітей, показали їхню завзятість, кмітливість та спритність.
На закінчення свята присутні познайомились з літературою книжкової виставки «Материнство – найвища святість», підготовленою та презентованою бібліотекарами.

































Немає коментарів:

Дописати коментар