…В жовтневі дні – давно так повелося –
До нас у гості завітала Осінь…
Ось і завітала щедра осінь до Городоцької бібліотеки для дітей, де відбуваються її традиційні свята. Цього разу читачі-учні 5-а класу Городоцького ліцею № 1 зі класним керівником Нелею Вікторівною Ющишиною презентували, для присутніх гостей – батьків, вчителів – Осіннє свято «Золота осінь – 2019 року».
Зустріли короваєм Королеву Осінь з синами місяцями українські господарі й разом з зібраним урожаєм пригощали вінегретом та іншими осінніми стравами гостей.
Діти декларували вірші, зіграли декілька сценок, танцювали запальні танці й співали осінніх пісень, також усі відгадували осінні загадки, згадували свята і прикмети золотої пори.
Концертна програма свята Осені справді порадувала гарним настроєм та гумором. Особливо всім сподобались сценки, які пронизані любов’ю до рідного краю, ліричністю і створили справді святкову атмосферу, радісний настрій у колі друзів.
Бібліотекарями була презентована книжково-ілюстративна виставка-календар «Барви осені».
Основна мета заходу привернути увагу дітей до краси осені у рідному краї, ознайомити з українськими народними традиціями, прикметами, побутом та виховувати гостинність й дружелюбність.































Немає коментарів:

Дописати коментар