Для забезпечення дозвілля під час канікул у Городоцькій бібліотеці для дітей відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки «МЕГА-КНИГО-МІСТИКА», на якій розміщені твори на будь-який смак та зачаровують прихильників моторошних історій у всіх вікових категоріях: від байок, казок, які можна читати навіть з трирічною дитиною до дійсно страшних книжок, які буде лячно читати навіть майже дорослим книголюбам.
Хороший спосіб урізноманітнити свій канікулярний вікенд прочитати цікавий детектив і постаратися розплутати клубок з таємниць, інтриг й хитросплетінь. Найкращі твори літератури в цьому жанрі, які занурять вас в зовсім інший світ і з нетерпінням ви будете чекати продовження історії; яскравий і оригінальний головний персонаж, легкий стиль, динамічний і захоплюючий сюжет все це не залишить байдужими юних читачів, бажаючих поринути в світ пригод і містики!
Тут найпопулярніші книги жахів усіх часів і народів, як культові, так і нові бестселери хоррора. Але, містика це не тільки хоррор, але і фольклорні твори. Чарівні істоти українського міфу яскраво показують химерний світ праукраїнської міфології, тут ви зустрінете духів лісу, води, землі, повітряного простору і пір року.
Запрошуємо цінителів жанру у бібліотеку, для вас зібрані кращі твори, які неможливо читати без прискореного серцебиття. Тож, бажаємо страшно приємного читання!






Немає коментарів:

Дописати коментар