У Городоцькій бібліотеці  в оновленій читальній залі була проведена правопросвітницька зустріч з інспекторами поліції – Задорожним В.І.,Оседця С.В., Загранюком А.В. та ліцеїстами 6-х класів Городоцького ліцею №1 з класними керівниками.
Ведучі заходу вчителька Липко Л.Г. та завуч з виховної роботи Сіра Н.А. розповіли про важливість формування у кожного підлітка активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки, озброєння його знаннями та навичками безпечної поведінки вдома, на вулиці, у школі тощо, збереження та зміцнення здоров’я. Щодо теми булінгу, то юні дорослі дізнались, ознаки і види булінгу; як відрізнити звичайний конфлікт від булінгу; що робити, якщо ви стали свідком булінгу; яка відповідальність за вчинення булінгу; куди звертатися за більш детальною консультацією та роз’ясненнями.
Швидке збільшення інтенсивності руху висуває серйозне завдання – забезпечення безпеки руху пішоходів. У попередженні дорожньо-транспортного травматизму присутні інспектори також провели роз’яснення ліцеїстам правил дорожнього руху та прищеплення навичок дисциплінованості на вулицях і дорогах.
Захід відбувся жваво і невимушено, у дискусійній формі спілкування. Дітей цікавили різноманітні запитання, що стосувались насильства і протистояння йому: що таке булінг, взаємовідносини батьків-дітей, дітей-вчителів, поведінка на вулиці, дорожні знаки та ін. На всі запитання отримали вичерпну відповідь.
Дана зустріч мала на меті формування в присутніх нульової толерантності до явища булінг в суспільстві, роз’яснення їм його негативних наслідків як для самих дітей, так і для батьків, безпека дорожнього руху.



















Немає коментарів:

Дописати коментар