Є свята, які зіткані з добра і любові до нашої рідної України, які висловлюють  дух народу, символізують його минуле, сьогодення і майбутнє, і, до їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України. З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня  Незалежності України у бібліотеці для дітей Городоцької ОТГ відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки «Хай святиться ім’я твоє, Україно!». Матеріали книжкової виставки дають змогу відвідувачам побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення, згадати імена та постаті великих українців, котрі в різні часи прославили Україну, ще представлені матеріали про захисників Батьківщини, які сьогодні відстоюють суверенітет і захищають територіальну цілісність нашої держави. Для маленьких читачів представлені полички даної тематики, де яскраві за оформленням та цікаві за змістом книги розкривають історію нашого народу з періоду подій минулого до наших днів. Усіх бажаючих запрошуємо до переглядів.

Крім того, для юних патріотів організовано творчий етюд малюнку на асфальті «Україна–єдина!», створено інформ-дайджест «Небесно-золотий наш стяг, ти пахнеш небом, щирим золотом», проведено патріотичну онлайн-бесіду «Державний прапор – ознаки сили й слави» та відео-репортаж «Моя найкраща в світі Україна, я щиро й віддано тебе люблю!».

У ці святкові дні, запрошуємо в подорож  тисячолітньою Україною разом зі своєю родиною, друзями. Ми маємо віру, надію і сподіваємося, що діти будуть берегти, любити і цінувати свою землю, вірно служити ідеалам миру і добра. Зі святом нас, українці!


















Немає коментарів:

Дописати коментар