20 листопада – Всесвітній день дитини, день світового братерства і взаєморозуміння дітей, день підтримки діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Городоцька бібліотека для дітей приєднується до цієї славної ініціативи і вітає всіх дітей зі святом та запрошує до бібліотеки. На вас чекають цікаві книги та журнали.

На планеті живе близько 2 млрд дітей. Як найвразливіша частина суспільства вони потребують особливого захисту й піклування.Саме у цей день – 20 листопада 1959 року Генеральна Асамблея прийняла Декларацію прав дитини, а 20 листопада 1989 року – Конвенцію про права дитини. Дуже характерно, що саме у 20-е листопада відзначають своє професійне свято «День педіатра» і дитячі лікарі, які поклали на себе вирішення проблем здоров’я наших дітей.

Діти – майбутнє кожної держави. Всесвітній день дитини, який відзначається 20 листопада #WorldChidrensDay або #ВсесвітнійДеньДитини  і це не лише хештег, а заклик до дій. Тож, дорогі друзі, зі святом, – здоров’я вам, миру, радості й добра!







Немає коментарів:

Дописати коментар