Кохання найзагадковіше з усіх людських почуттів, яке окриляє, дає сили та натхнення, радість і захоплення. Це одвічна тема поезії, романів, повістей, музики, сенс повноцінного людського життя. У Городоцькій бібліотеці для дітей презентовано книжково-ілюстративну виставку «Love is…», тож, ласкаво просимо у радісний і чарівний світ любові!

Книг, написаних на вічну тему кохання, – чимало! Багато важить воно у житті людини, тому і надихає на творчість нових письменників і поетів. На виставці розміщені друковані видання відомих класиків та сучасних українських й зарубіжних авторів, де із задоволенням прочитаєте про неймовірні історії романтичного почуття, «любов» в усіх її іпостасях кохання і закоханість, почуття та емоції, любов у широкому сенсі, а ще про стосунки з ровесниками, становлення особистості, всього, що хвилює сучасного тінейджера.

У ці передсвяткові дні зізнатись у коханні можна і улюбленій книзі, так як 14 лютого Міжнародний день дарування книг. Це добровільна ініціатива, започаткована у 2012 році американкою Еммі Бродмур, яка спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек.

Городоцька бібліотека як центр інформації, розваг та гарного настрою запрошує до книгозбірні і вас, щоб знайти собі цікаву книгу.

Вітаємо зі святом! Бажаємо усім всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя! Адже любов це та сила, яка рухає світом і людиною. Тож, не проґавте щастя, навіть, якщо у вас не має половинки, а ви читаєте цікаву книжку, то може ви вже не самотні, а закохані?.:)








Немає коментарів:

Дописати коментар