Осінь єдність і співзвучність рухів душі та змін у природі, пора добрих книг. І зазвичай, книги для душі, релаксу можна віднайти у бібліотеці. Нещодавно Городоцька бібліотека для дітей гостино зустріла тінейджерів 6-а класу ліцею №4 зі вчителькою Талалай О.Г та мамою-читачкою Кухар Л.О. Бібліотекарі пояснили, що бібліотека – це не тільки сучасна література, актуальні книги, а й центр спільнот, соціалізації, місце, де кожен може отримати послуги безкоштовно, публічний простір для дітей, підлітків, їхніх сімей.

Також відвідувачам були представлені найновіші книги, отримані завдяки програмі УІК, більше дізнались про довідкову літературу, дозвілеві книги та журнали відповідно їхнього віку. Крім того із дітьми було проведено інтелектуальні вікторини «Книжковий всесвіт», «Дари осені» та «Осінні хобі».

Тож, запрошуємо молоде покоління громади до Городоцької бібліотеки для дітей для ознайомлення з літературними новинками та книжковими тенденціями, розвитку та віднайдення себе у професії, для особистого розвитку й творчості, для народження нових ідей та їхньої реалізації, для емоційної та психологічної рівноваги, для мрій та їхнього здійснення. 





































Адже література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку! https://www.crbgorodok.km.ua/1-1/

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар