Є в жовтневій осені щось неймовірно мрійливе, привабливе, ліричне, чуттєве, надихаюче на нові звершення, розумове завантаження, період кохання та пізнавання. І якщо ви поки не відчуваєте осінньої магії – приходьте у Городоцьку бібліотеку для дітей і ви отримаєте море емоцій та потужний інтелектуальний заряд.

Нещодавно з найкрутішими книгами та журналами ознайомились підлітки з ліцею№1, а також із книжковим всесвітом дитячої бібліотеки. Тож, тинейджерам, вже точно відомо, як відволіктися від меланхолійної повсякденності та буденних справ, зануритися у вигадані, чарівні світи і пережити там неймовірні пригоди!

Юні книголюби ознайомились з довідковою літературою на уроці бібліографії, з сучасним книгами та журналами книгозбірні, а також зрозуміли, що дитяча бібліотека не тільки книжковий фонд з сучасною викладкою, добіркою класики та суперових книг, пізнавальна інформація, а цікаве тусовочне місце, де можна  усамітнюватись чи збиратись компаніями, і просто чілитись.

Тож, запрошуємо у Городоцьку бібліотеку для дітей, де ми підготували літературу з осіннім настроєм, з теплими думками та словами. А вже як читати і де читати в бібліотеці чи вдома – вибирайте самі. До вашої уваги зворушливі історії про дружбу, магічні неймовірні пригоди, круті челенджі, шкільні перепони, філософські питання буття, і фентезі: від романтичного до нон-фікшену. Тож в найкнижковішу пору року з найкращою книгою і не оглянетесь, як осінь промайне.

Класної атмосфери й приємного усім читання!































Немає коментарів:

Дописати коментар