УВАГА, РІЗДВЯНА КАЗКА!!!

У цей святковий час ми всі хочемо чогось світлого й чудесного. Саме книжки це один із способів зануритися у світ див та неймовірних пригод. Рекомендуємо почитати «Найкращі різдвяні історії» (англ. Illustrated Stories for Christmas) і святковий настрій забезпечено!

Розгорнувши цю класичну святкову книгу все навколо сповниться різдвяним духом, адже в ній ідеться про справжні різдвяні чари. А як ще можна назвати явище, коли герої-скнари стають щедрими, а злюки добрими? Відкрийте сторінки казкової книжки та опинишся у палаці Снігової королеви, на санях Санта Клауса, або блукаючим у Вікторіанському Лондоні. Із казок ти дізнаєшся, як Санта Клаус потрапляє в оселі, як духи Різдва можуть змінити людину на краще, звідки у Санта Клауса беруться іграшки для дітей, як він проводить свій вихідний. А ще прочитаєш про змагання сніговиків, про Білосніжку та семеро гномів, Кота у чоботях та Снігову королеву.

До збірки увійшли різдвяні казки класиків США, Англії, Німеччини – Ганса-Християна Андерсена, Чарльза Діккенса, братів Якоба та Вільгельма Грімм, Клемента Кларка Мура, Шарля Перро, Рассела Пунтера. Ілюстрації в книгах дуже казкові, ніжні та пастельні тони. Кожна сторінка це окремий світ, в якому діє буйство фарб і прекрасних ілюстрацій, тексту зовсім небагато на сторінці, щоб дітки могли краще зрозуміти сказане та насолодитися супутніми картинками. Різдвяний шедевр в однаковій мірі підійде для маленьких читачів, так і для всієї родини.

То чом би не запровадити нову традицію – читання вголос дитячих різдвяних книжок? Читайте та поринайте у казку!!! Гарних та веселих свят з чудовими і добрими книжками!

А якщо захочете, то складіть онлайн-пазл до однієї з казок із «Найкращі різдвяні історії» за посиланням: https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=1c3bbcedcb12

Отож, запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!








#Городоцька_дитяча_бібліотека

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар