УВАГА, СЕРІЯ «ЗВОРУШЛИВІ КНИЖКИ»!!!

Познайомимо вас з книжечкою «Найкращий татусь» найпопулярнішою та найбільш улюбленою дітьми і батьками. Ця історія про маленького Єнотика Євгенка, який був неймовірно щасливий, адже тато пообіцяв йому піти рибалити! Але тут Євгенко сильно захворів ... Та якщо тато обіцяв риболовлю, то вона обов’язково буде! Бо кмітливий, чуйний татусь в змозі влаштувати риболовлю для сина навіть у теплому ліжечку.

Це неймовірна добірка по справжньому теплих сімейних історій. Історія про прості буденні речі кожної сімї, але показано як кожен день можна перетворити на чарівну казку завдяки уяві, турботі один про одного та любові. Це гарний приклад для наслідування, бо коли поряд надійний дорослий, готовий грати та фантазувати, то все можна виправити.

Любов, турбота та довіра – саме цьому вчить ця історія. Та ще, треба брати до уваги метод тата із книги, найкращого в світі батька, про міцний зв’язок між дорослим та дитиною, про переживання дитячого розчарування.

Оформлення казки заслуговує окремої уваги: ілюстрації такі теплі, затишні та світлі, вони чудову доповнюють текст та створюють цілісну картину.

Автор книги Геннадій Меламед. За час співпраці з видавництвом «РАНОК» було видано понад 400 книг, деякі з книг були видані в Болгарії. Зараз Геннадій пише вірші, прозу, музику для електронних додатків. За один рік книги Геннадія Меламеда були продані тиражем понад 255 тисяч.

Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Отож, запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!








#Городоцька_дитяча_бібліотека

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар