Пластиліновий живопис – сучасно, корисно і цікаво! Чи знаєте ви, що пластиліном можна не тільки ліпити, а й малювати? Завітайте до Городоцької дитячої бібліотеки та перегляньте унікальну виставку картин «Пластилінові фантазії» учнів Дитячої художньої школи. Понад 30 пластилінових картин-панно представлено у цій оригінальній техніці. Філігранні картини чудернацьких тваринок, пейзажів і яскравих квітів пробуджують уяву і нікого не залишать байдужим. Щиро дякуємо директору Городоцької дитячої художньої школи Олішевській В.В. за надані експозиції для оформлення виставки.

Також маєте можливість почитати книги з пластилінової тематики, що допоможуть створити власну об’ємну картину, навчитись техніки малювання пластиліном та розвити своє кольоросприйняття і відчуття гармонії. Кожна книжка має докладні майстер-класи з виготовлення картини і проілюстрована покроковими фотознімками.

Талановита та дуже цікава пластилінова імпровізація буде діяти до 1 березня. Отож, приходьте, читайте, фантазуйте і творіть!!!

















#Городоцька_дитяча_бібліотека

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

https://rbdgorodok.blogspot.com/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар