День народження
 – найулюбленіше свято. А які незвичні та нестандартні днюхи ви знаєте?
📕📗📘📙 презентує книжково-ілюстративну виставку «ДРАЙ🅱️⭕️🅱️🅰️ ДНЮХ🅰️❗️» 🤩🥳, що здивує вас книжками, які цьогоріч святкують свій ювілей. 🎂🎁🎈🎈🎉
Книги😍📚📖, як і люди мають свій рік народження. До уваги всіх зацікавлених – відомості про книги-іменинниці❤️ різних епох і континентів, жанрів і мов. Кожен може серед цього різномаїття обрати свої «святкові книжки». 📕📗📘📙
🌞Тож, запрошуємо у дитячу книгозбірню , на веселе🔖, драйвове🔖, інтелектуальне🔖 дозвілля, де є величезний вибір видань на будь-який смак. Це ідеальний варіант відпочинку, що зробить ваш день справді фантастичним, допоможе відірватися по повній, випробувати безмежне книжкове задоволення 😍 у сучасному стилі.
Виставка 📚📖 буде чекати на своїх читачів у атмосферній чіл-зоні 🤩🥳 та змусить вас повірити у магію. 🎈🎈🎉📚
Якщо тобі 6-16 років 🥰 – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!
Література для дітей та підлітків📕📗📘📙 – це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте і обирайте книги до особисто вашого смаку!
Шукайте нас на блозі🔖, інстаграмі🔖, твіттері🔖, ютюбі🔖, тік-тоці🔖, фейсбуці (сторінка🔖 та група🔖).
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО 💙💛️‼️






Немає коментарів:

Дописати коментар