ЧИТАЙ, – ПРИГОДИ 
❗️
 Городоцька дитяча бібліотека 🌞 пропонує всесвітньо популярну книгу «М🅰️НЮНІЙ. Велика книжка про маленького слоника🐘» до 70-річчя від дня народження Ервіна Мозера, австрійського прозаїка, художника-ілюстратора.📕📗📘📙
Історія розповідає про слоника🐘, який загубився і шукає свою сім’ю. Мандруючи, дуже маленьке і безмежно чарівне, зворушливе слоненя🐘 відкриває для себе дуже великий світ, зустрічає нових друзів. Дорогою він втрапив у різні пригоди, познайомився з новими друзями, утік від недругів.
«Велика книга про маленького слоника» 📚📖 розповідає про пригоди незалежно від розміру і масті, вона захоплює своєю добротою, зворушливістю, дотепністю.
Рекомендуємо для читання 🔸🔹 дошкільнятам та початку самостійного читання дитини. Адже ця історія по-різному сприймається дітьми у різному віці. У книжці підіймаються також серйозні питання: батьки і діти🔖, справжня дружба🔖, створення сім’ї. Кумедні малюночки і милі-премилі персонажі. У цій книжечці багато пригод, багато дружби, багато добра і багато любові.
Є привід не лише добряче повеселитися❤️, а й поміркувати про дружбу❤️, любов❤️, щастя❤️, цінність взаємоповаги❤️, взаєморозуміння❤️, взаємопідтримки❤️. І, звісно, привід гарно провести час разом дітям та їхнім батькам, дідусям і бабусям, є що обговорити з дитиною. 🐘
Автор книги Ервін Мозер (Erwin Moser) – відомий австрійський художник🔖 і письменник🔖, творець ілюстрацій понад 100❗️ дитячих книг, лауреат численних премій 🔖у сфері дитячої літератури. Автор є видатним представником сучасної європейської літератури для дітей, його твори зацікавлять навіть самих маленьких читачів, які ще не навчилися читати, але вже зможуть оцінити барвисті і веселі картинки художника.
Книги Мозера Ервіна📚 – це свій автентичний світ, який не можливо забути. А ще хороший привід навчитися читати, малювати, вигадувати власні не менш веселі, чудові, фантастичні історії. 📕📗📘📙
Тож, запрошуємо у дитячу книгозбірню дітей та батьків на казкотерапію «Світ фантастичних історій»🐘🌞, щоб хоч трохи відволікти дітей від обговорень про війну та занурити у цікаві фантастичні пригоди.
Шукайте нас на блозі🔖, інстаграмі🔖, твіттері🔖, ютюбі🔖, тік-тоці🔖, фейсбуці (сторінка🔖 та група🔖).
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО 💙💛️‼️







ГОРОДОЦЬКА ДИТЯЧА БІБЛІОТЕКА (група) 

Немає коментарів:

Дописати коментар