Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання – час сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто творить книгу,і тих, хто любить читати,- днів веселих пригод і літературних відкриттів.
Цього року відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання у Хмельницькій області пройшло у Лісоводській сільській бібліотеці Городоцького району у форматі Book – шоу «Читаємо разом» під девізом «Велике книгочитання. Читають всі.»

На відкриття завітали директор Хмельницької обласної бібліотеки для дітей ім.. Т. Шевченка В. Чорноус, яка привіnала всіх зі святом книги, подільські письменники Л. Савчук, Н. Шмурикова – Гаврилюк, О. Лихогляд, В. Мачківський, В. Сідлецький, а також поет із Городоччини М. Думний. Всі вони розповідали про свою творчість, декламували вірші, дарували свої книги та роздавали автографи.

З подарунками  на захід завітали сільський голова Ігор Дзера, начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму Олег Федоров та представники партії «За конкретні справи», які привітали зі святом книги.Під час театралізованого дійства юні читачі та гості разом з літературними героями подорожували сторінками творів сучасних українських письменників та улюбленими книгами зарубіжних авторів. Діти приймали активну участь у конкурсах, вікторинах і не залишились без подарунків.





























Немає коментарів:

Дописати коментар