29 березня 2017 року виповнюється 10 років з дня випуску журналів «Чарівна принцеса та «Барбі». З цієї нагоди у Городоцькій районній бібліотеці для дітей  ювілейну презентовано журнальну виставку «Казкові мандри з героїнями журналів». Маленькі читачки мали змогу переглянути закладки «Про моду і красу з журналом «Барбі» та на канікулах відбувся пізнавальний- вікенд  мультгероїв «Рапунцель,Русалонька, Білосніжка, Попелюшка, Бель, Аріель, принцеса Аврора і Жасмін – чекають на тебе  на сторіках  журналів «Чарівна принцеса».
Всім дівчаткам подобається грати і читати разом з Барбі. В кожному номері журналу «Барбі»– фото історії, комікси про Барбі та її друзів, розмальовки, головоломки, рецепти дуже смачних десертів, загадки і цікаві конкурси.
А ще поринь у казку із справжніми принцесами: Русалонькою, Попелюшкою, Жасмін, Сплячею красунею та Білосніжкою! Тут ти дізнаєшся королівські секрети та зможеш стати справжньою Принцесою. У кожному номері: чарівні історії казкових принцес, ігри, рукоділля, модні штучки та корисні поради, загадки і розмальовки, чудові речі, які ти зможеш зробити своїми руками і багато-багато іншого!
Отож, маленькі читачки, запрошуємо до бібліотеки на журнальний перегляд ваших улюблених журналів. Читайте, грайте  і мріте разом з  героїнями журналів!















Немає коментарів:

Дописати коментар