22 січня український народ відзначає – День Соборності України. З цієї нагоди в Городоцькій районній бібліотеці для дітей відбулась історична подорож «Соборна мати Україна – одна на  всіх, як оберіг».
Гімназисти 7(3)-в класу: Кульчицька Софія, Береза Олександра, Задорожна Олеся, Сокальський Назар, Полікевич Євгеній із класним керівником Оленою Олексіївною Павонською розповіли глядачам  про віковічне прагнення нашого народу жити в єдиній, соборній, незалежній державі. На заході були присутні представники політичної партії «За конкретні справи».
Учасники подорожі поєднали минуле нашої країни з сьогоденням. Болить сьогодні зранена душа нашої держави України, болять рани наших мужніх воїнів-захисників, котрі захищають єдність нашої країни. Діти переглянули відеофільм «Злука. День соборності України», познайомились з літературою книжково-ілюстративної виставки «Україна – це я, це ти, це ми», склали на макеті карти України такі символічні слова – «Збережімо Україну!».   
Україна…Її майбутнє в руках молоді. А держава, як і родина, має бути дружною, сильною, здоровою, щасливою. Для цього сьогодні потрібно головне – впевненість у силах народу, дружна робота та віра в його успіх, у майбутнє України.














Немає коментарів:

Дописати коментар