Вітайте, діти, ювіляра,
Поважного гостя –
Журналу «Барвінок»
Уже – 90!!!
Цього року, 30 січня, в день народження улюбленого письменника дітей Всеволода Нестайка, виповнюється 90 років з дня виходу у світ першого номеру «Барвінку».
З цієї нагоди у Городоцькій районній бібліотеці для дітей відбулась презентація журнальної виставки-ювіляра «Про все на світі і про тебе».
Тут розміщені  найкращі художні твори для дітей, які плекають любов до батьківщини, повагу до батьків, мови, увагу до здоров’я, безпеки життя. Розмаїття тематики і жанрів відображає світ маленьких ровесників, ефективно розвине світ уявлень, фантазію, пам’ять, логічне мислення.
Журнал «Барвінок» є літературно-художнім і загальноосвітнім журналом  і одним із «найстаріших» в Україні дитячих журналів. Він неодноразово був нагороджений державними відзнаками. Саме на його сторінках друкувалися твори для дітей українських письменників-класиків та авторські першодруки.
Приходьте у бібліотеку та знайомтеся з найцікавішим журналом. Сподіваємося, що журнал «Барвінок» стане вам хорошим другом.
Детальніше про журнали та газети для дітей ви можете дізнатись у дитячій бібліотеці та на сайті Городоцької районної бібліотеки для дітей : http://www.crbgorodok.km.ua/1-2-2/






Немає коментарів:

Дописати коментар