Читання - розуму змагання
Основним знаряддям духовного виховання дітей є книга. У Городоцькій районній бібліотеці для дітей проведено зустріч-екскурсію «Читання - розуму змагання» зі школярами 1–2-х класів ЗОШ № 3, вчителями Осадчук Л.С.,Кайданською Л.Л. та шкільним бібліотекарем Дуплій Г.А.
Любов та інтерес до книги формується у дітей з молодшого віку, увага до навколишнього світу, інтелект і світогляд. Бібліотекар Кушнір С.М. розповідала діткам про правила поводження у бібліотеці, користування книг, як не розгубитися в безмежному книжковому морі, щоб спілкування з книгами стало звичним, і, що дуже важливо, приємним та улюбленим заняттям, так як саме книги, прочитані в дитинстві, часто запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший розвиток, на світосприймання, виробляють певні норми поведінки.
Маленькі читайлики із задоволенням гортали журнали та книги. Усіх школяриків зацікавили книги про природу та казочки.

Такі заходи надають широкі можливості розвитку інтересу дітей до книги і любов до читання, допоможуть  полюбити читати, пізнавати красу рідної мови, виховувати охайність до книги, сформувати потреби до читання хороших книг, розвиток власних творчих здібностей і виховання смаку.











Немає коментарів:

Дописати коментар