З нaгoди Міжнaрoднoгo дня зaхисту дітей у місті Городку для дітей, підлітків, грoмaди було  проведено грандіозне свято у якому і приймала участь Городоцька бібліотека для дітей.
У цей прекрасний, світлий літній день серед розваг для дітей було організовано книжково-ілюстративну виставку-огляд «Літо, книга, я– друзі», де діти захопливо переглядали книги разом зі своїми друзями, батьками, бабусями і дідусями.
Проведено на центральній  площі   та на подвір’ї бібліотеки – розваги, ігри, вікторини. Зокрема бібліотекарями підготовлено інформативно-літературну вікторину «Я дитина українська, Вкраїнського роду», яка була яскравою, веселою, різножанровою, -  прo мир тa дитинствo, про нaрoдні твори та  твори укрaїнських і зaрубіжних aвтoрів, де діти в пізнавально – ігровій формі  вчились бути активними, добрими, вірити в добро, мир, і, звичайно ж, в дружбу і яка принесла масу позитивних емоцій . Кожен бажаючий міг спробувати свої сили і відчути приплив адреналіну. Усі найактивніші учасники отримали цікаві призи. Це і свято, і подарунки тай посилена увага для маленьких громадян.
Також для усіх охочих дітей та їхніх батьків було роздано реклами-запрошення в  дитячу бібліотеку на літні читання, де крім цікавих книг на дітей чекають розваги, ігри, вікторини.

Головне завдання організованого свята – подарувати дітям тепло, увагу та море позитивних емоцій.

























Немає коментарів:

Дописати коментар