Літо – це, перш за все канікули, пора ігор, веселощів, невимушеного спілкування, нових знайомств та пізнання нового.
Городоцька бібліотека для дітей  щоліта проводить акції «бібліотека без стін», «бібліотека під відкритим небом», бібліотечні галявини для малюків, бібліоальтанки, літературні пікніки, тематичні вікенди – на подвір’ї бібліотеки, місцевому сквері, центральній площі та ін. Акції сприяють поширенню серед громадськості позитивної думки про читання, популяризації книги, що реалізується із залученням до бібліотеки всіх категорій населення, але особливу увагу приділяється сприянню до читання дітей.
Нещодавно бібліотекарі розташували літню виставку«Літературний безлад» у сквері ім. С.Виноградського, що дало змогу присутнім дітям та батькам  на свіжому повітрі переглянути та почитати книги, поспілкуватися з бібліотекарями, або й просто отримати позитивні емоції. Основна мета заходу – зробити відпочинок дітей цікавим, активним, пізнавальним, пам’ятним, наповненим яскравими враженнями та гарним настроєм, а особливо у літній період, коли у малечі з’являється набагато більше вільного часу і його варто провести цікаво та з користю.
Отож, не зволікайте! Бажаєте бути обізнаними, успішними, і в той же час активно й цікаво проводити дозвілля – приєднуйтеся!









Немає коментарів:

Дописати коментар