У Городоцькій бібліотеці для дітей відбулась презентація ювілейно-журнальної виставки😀 «Сучасний, розважально-пізнавальний журнал «СМАЙЛИК» полюбляє кожен читайлик!», присвяченої 10-річчю з дня випуску українського журналу «Смайлик» для дітей 5-10 років.

Подорож сторінками журналу «Смайлик»😀 відкриє дивовижний світ знань і як у будь-якій пригоді, щоб дістатися до скарбів, треба пройти цікаві випробування, граючи у різноманітні ігри. Знайти правильний шлях, блукаючи лабіринтами, розгадати головоломки, в яких приховані зашифровані слова. Зібравши відповіді, ви отримаєте не лише задоволення і корисні знання, а ще й чудові подарунки.

«Смайлик» 😀– це освітній журнал, що містить кросворди, сканворди, шифровки, лабіринти, фокуси, жарти тощо. Часопис має на меті зменшити залежність дитини від ґаджетів та прищепити любов до читання. Пізнавальні та інтелектуальні завдання у кожному номері поповнюють знання про навколишній світ, розвивають логічне мислення, спостережливість, кмітливість, увагу. За допомоги журналу діти в ігровій формі вивчать та закріплять англійські слова. А оригамі-саморобки надихнуть дитину до творчості, бажання робити щось своїми руками.

Тож, допитливі дослідники-читайлики, завітайте у бібліотеку і перетворіть навчання на захопливу пригоду,бо хто «СМАЙЛИК» читає 😀– завжди настрій гарний має!










Немає коментарів:

Дописати коментар