Сьогодні до Городоцької бібліотеки для дітей завітали вихованці районного центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю на пізнавально-оглядову екскурсію та отримали нові враження.

Гостини розпочались цікавою інформацією про захоплення дітей з особливими потребами. Бібліотекарка Федорович С.Ф. розповіла про книги, які описують домашніх улюбленців, а саме: котів, собак, акваріумних рибок, черепах і папуг та про різні породи, імена для тварин, догляд за ними. Адже книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди. Ще зацікавила тема домашнього хобі – вирощування кімнатних рослин, рибальство, бджільництво, готування їжі та декорування приготовлених страв. Яскраві, змістовні та актуальні книжкові виставки привернули увагу, так як книга є і залишається справжнім другом сучасної молоді, а бібліотека – надійним путівником і порадником в книжковому просторі.

Не менш цікавою була друга частина екскурсії, що складалась уже з хобі-інтересів дітей у бібліотеці, а саме: читання найінтереснішої літератури, пізнавальних журналів, ігри, складання кубика-рубика, пазлів, лото, малювання та розфарбування, виконання логічних завдань, просто відпочинок та задоволення від спілкування.

По закінченню відвідин на згадку про бібліотеку діти отримали у подарунок блокноти. Та найголовніше отримали масу задоволення і дізнались нову інформацію про книги, книгозбірню, бібліодозвілля та заохочення повернутись ще у бібліотеку. Усміхнені обличчя дітей та слова вдячності, свідчили про те, що їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія. Тож, надіємось, що зустрічі стануть традиційними.































































Немає коментарів:

Дописати коментар