ЧИТАЙ, – УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!!

Пропонуємо познайомитись з супер-пригодницькою книгою «Україна понад усе! Що було б, якби.?». Захопливі фантастично-історичні пригоди для дітей дозволяють відкривати світ і потрапляти у місця, недосяжні у реальному житті. Разом із головним героєм ви візьмете участь в унікальних, часто дуже ризикованих, випробуваннях. Все це захоплює з головою читачів і просто не дозволяє відірватися від книги. Цікаве художнє видання, яке підійде як молодшим читачам, так і підліткам.

Сюжет з загадковими подіями: сучасний тінейджер-блогер Богдан знаходить козацький скарб чарівну булаву Богдана Хмельницького. І та відкриває йому портал до паралельної реальності сучасної України, але дуже гарної та щасливої. Потрапляючи в альтернативний Київ, хлопець бачить навколо усміхнених та заможних людей. З цікавості, чому все так змінилося, він іде до історичного музею. Тамтешній Хранитель знань відправляє його в минуле, саме туди, де все пішло не так…

Ця історично-пригодницька повість точно не дасть вам занудьгувати, ви не можете заснути, тому що дуже захочете дізнатись, що ж станеться з вашими улюбленими героями.

Хочете розвідати, чим особливі книги української письменниці Ольги Дужак, дивіться онлайн-зустріч: https://www.youtube.com/watch?v=M7HwPUrTuyc&ab_channel=%D0%A2%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%92%D0%86%D0%A2%D0%90

Якщо тобі 6-16 років – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!

Література для дітей та підлітків це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!

Нехай запропоновані книги, перетворять похмурі, сірі осінні дні на час, повний захопливих і цікавих пригод разом з героями, яких зустрінете під час читання.

Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!

Отож, ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО!!!








https://www.instagram.com/gorodok_library_kids/

https://twitter.com/gorodok_library

https://www.tiktok.com/@gorodok_library_kids

#Городоцька_дитяча_бібліотека

#Городоцька_бібліотека_для_дітей

https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

#Український_інститут_книги #УІК #Українськийінституткниги

#програмапоповненнябібліотечнихфондів

Немає коментарів:

Дописати коментар