ЧИТАЙ, – ПОДОРОЖУЙ!!!

Пропонуємо популярну серію неймовірних пригод «Киці-мандрівниці»😽🐱 письменниці Галини Манів про географічні подорожі в різні куточки світу🎈.
Киці-мандрівниці🐾🐾  це Муля і Манюня, котрим зовсім не сидиться на місці. Кішечки встигнуть відвідати: Велику Британію📕, Грецію📗,Туреччину📘, Італію📙, Гренландію📕, Фінляндію📗, Марокко📘, Єгипет📕, Кенію📗, Іспанію📘, Румунію📙, Португалію📕, побувають на Шрі-Ланці📙 та в Ірландії📘, в Сан-Марино📙, на Мадагаскарі📕та в Парижі📗. А ще поїздять Україною💙💛, побувають у Києві📚, Львові📖 і Буковелі🔵.
Ерудована й серйозна Муля🐈‍ та весела й трохи наївна Манюня 🐈‍завжди готові до нових пригод, вражень і, звичайно, знайомств. З кицями маленькі читачі📚📖-котолюби завиграшки дізнаються багато нового й цікавого про все на світі. В кожній оповідці стисло розповідають про особливості та принади окремої місцевості. Також є невеличкі прийоми коміксу✅, коли текст ще є і на малюнках.
Мандрувати у книгах 🍂🍁– прекрасна нагода, щоб урізноманітнити дні удома.🛤📖
Відеоперегляд однієї з книг можете переглянути ось тут🔖https://www.youtube.com/watch?v=h6DtQbPiKno...
Якщо тобі 6-16 років ✅ – приєднуйся до нас. У Городоцькій дитячій бібліотеці 🌞 драйвово, тож не пожалкуєш! Сучасні, щирі, вражаючі, емоційні, дотепні й фантастичні книги для тебе!
Література для дітей та підлітків 📕📗📘📙 – це суперздатність, суперскіл та суперможливість прокачати себе на повну! Читайте огляд і обирайте книги до особисто вашого смаку!
Запрошуємо усіх відвідати дитячу книгозбірню та вибрати найцікавішу книгу!!!❤️
Отож,ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО💙💛!!!
















Немає коментарів:

Дописати коментар