«Тепло фарб на моєму полотні» - під такою назвою у Городоцькій районній бібліотеці для дітей відбулась презентація виставки картин юних художниць – сестер Юлії та Яни Буковських, учениць 8 та 7 класів Городоцької гімназії, які також навчаються у 4 класі Городоцької дитячої художньої школи.
 Дівчата змалку захоплюються малюванням, неодноразово приймали участь у різних конкурсах, ставали переможцями та призерами, гармонійно поєднують захоплення, творчість, навчання в гімназії. Це їхня перша персональна виставка, де юні художниці показали свої роботи широкому загалу.
 Виставка об’єднала 20 яскравих щирих робіт, які наповнили зустріч яскравими густими фарбами емоцій. 
На відкриття виставки запросили ровесників Юлії та Яни, друзів, однокласників, батьків та всіх хто цікавиться творами мистецтва. Юні художники допомогли всім присутнім глибше пірнути у світ картин, світ мистецтва. Адже головне призначення мистецтва – дарувати людям радість, розвивати почуття прекрасного, вчитися любити і цінувати життя. Та осягнути, збагнути все це може лише той,хто розуміє мову мистецтва. 

Запрошуємо всіх бажаючих переглянути виставку, яка буде діяти до 10 червня 2017 року у приміщенні районної бібліотеки для дітей.











Презентація виставки картин юних художниць – сестер Юлії та Яни Буковських у Городоцькій районній бібліотеці для дітей на 31.40 хв.

Зустріч городочан з сучасними письменниками братами Карановими (11.55 хв)

Немає коментарів:

Дописати коментар