Якщо говорити між нами,
То все починається з мами…
Чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, ми відзначаємо надзвичайно світле свято – День матері. На білому світі є слова, які ми називаємо святими. І один з таких святих, теплих, ласкавих слів — слово мама.
11 травня цього року у  Городоцькій районній бібліотеці для дітей проведено літературно-музичний ранок  «Це мамин день, сьогодні в мами свято».
Святково зібрані учасники свята – учні 2-а класу початкової школи  зі вчителькою Людмилою Миколаївною Оседцею описали материнську любов та  ніжність найдорожчої людини кожного із нас, за допомогою віршів, пісень  «Мамине свято», «Пісня про матусю», «Місячний кораблик», «Це чому…», «Бабуся-пташечка», «Мир вам, добрі люди» (вч. музики  Мисик Т.Д.).
Захід провели у теплій дружній атмосфері. Гості свята –запрошені матері, бабусі, братики і сестрички залюбки погралися у конкурси-ігри з дітьми «Вгадай свою маму», «Так чи ні», «Найкращий майстер зав’язування бантиків» ( для хлопчиків) та багато інших. Також читачі-малята майстерно зіграли сценку-гумореску «Найкращі подарунки для мами». Увагу присутніх привернула книжково-ілюстративна виставка «Материнство – найвища святість».
Цікавим на заході було те, що  діти розповідали про своїх матерів, чим вони керуються протягом життя, їхні уподобання і характер, які вони ніжні, турботливі і ласкаві… У когось на очах навіть з’явились сльози, коли виступали маленькі артисти.
Завершилася зустріч побажаннями директора початкової школи Віри Василівної Повх : «То ж будьте такими, щоб частіше посміхались ваші мами. Тому не забувайте казати мамі гарні і теплі слова не лише в день її свята, а робіть це кожного дня. Пам’ятайте, що хороша поведінка - це радість для мами. Що бачити вас здоровили, розумними, красивими - це щастя мами». А маленькі учасники свята подарували усім присутнім жінкам букети бузку.
Метою даного заходу є виховувати любов до матері; зміцнення сімейних відносин, вчити бути турботливими, ніжними, ласкавими по відношенню до близьких, формувати високоморальні особистісні якості дітей.



















На 16.30 хвилині телерепортаж зі літературно-музичного ранку «Це мамин день, сьогодні в мами свято»

Немає коментарів:

Дописати коментар