День за днем діти дорослішають і вчаться приймати рішення. Зараз вони можуть бути маленькими, проте за кілька років треба буде вступати до вищих навчальних закладів. Але ще далеко не всі знають, чим би хотіли б займатись у майбутньому, як не помилитись з вибором?А допоможуть у цьому виборі підказки дорослих.
Саме з такою метою  зустрілись у Городоцькій районній бібліотеці для дітей гімназисти 5(9)-б класу( вч. Сокальська Наталія Борисівна)  з провідним фахівцем з питань зайнятості Городоцького районного центру зайнятості Лепейзою Іриною Володимирівною на профорієнтаційному уроці «Урок реального трудового життя».
Під час уроку учні переглянули відеоролики про послуги служби зайнятості, познайомились з  матеріалами книжково-журнальної виставки «Всі професії важливі вибирай на смак», розширили свої уявлення про дані професії. Дізнались як можна визначитись з майбутньою професією за допомогою спеціальних тестів, завітавши до районної служби зайнятості і прочитавши відповідну спеціальну літературу у  бібліотеці.








Немає коментарів:

Дописати коментар