Кожного року дітвора з великим нетерпіння чекає приходу Святого Миколая, адже це одне з найулюбленіших свят. У Городоцькій бібліотеці для дітей відбувся День розваг з секретом «Розкажу Миколаю, про що я читаю», де у святково прибраному залі виступали читачі-учні 5-а класу ліцею№1 зі вчителькою Аллою Дмитрівною Гаврищук.
Учасники створили святковий настрій віршами, молитвами, в яких діти зверталися до святого Миколая зі своїми потребами та проханнями. Прослухали дітки про життя Миколая Чудотворця та легенду про улюбленця дітей. Крім артистів на свято були запрошені гості: вчителі, батьки, бабусі й дідусі учасників, молодші братики й сестрички.
Протягом свята лунали веселі пісні та колядки під акомпанемент вчителя музики Задорожного В.А. Зачарували глядачів і танцювальні номери та музичними композиції. А сценки про святого Миколая та неслухняного хлопчика, капосницю та ангеликів нікого не залишили байдужими.
Бібліотекарями були підготовлені книжково-ілюстративна виставка-сюрприз «Нам свята веселі зима принесла» та фотозона «Зимова казка».
Гучними оплесками зустрічала дітвора Миколая (учень 11-б класу ліцею № 1Хоптинський Ілля), який в кінці свята вручив усім присутнім солодощі.
Сміх і музика лунали у читальній залі, гарний настрій діти забезпечили і собі, і усім присутнім. На закінчення заходу відбулась святкова дискотека.











































Немає коментарів:

Дописати коментар