Новий рік – одне з небагатьох свят, що об’єднує всіх людей. У Городоцькій бібліотеці для дітей продовжили цикл новорічних заходів читачі-учні 5-б класу Городоцького ліцею №1зі класним керівником Людмилою Григорівною Липко, де презентували Party Fest «В новорічний час казковий» у надзвичайній святковій атмосфері.
У програмі об’єдналися популярні «зірки» та казкові герої, тож концертна частина була максимально драйвовою для присутніх гостей – батьків, вчителів, бабусів й дідусів учасників, братиків й сестричок.
Вечірку розпочали з новорічних теленовин, де ведучі розповідали цікаві історії, які відбулись у зірковому та казковому світах.
На захід прибули «зіркові» гості Вєрка Сердючка, Дзідзьо, гуморні Бабусі, Поліцай, Проня Прокопівна, Свирид Холохвастий, Химка, мексиканська кіноакторка «просто Марія», поспішили і казкові гості – Король з Королевою та донькою Принцесою, баби Палажка та Параска, бабуся Ягуня, Чортик, Водяник й Кікімора, чарівний Перукар, Бабуся, Дідусь і їхня Донька Модель та багато інших. Зустріли присутніх гостей Дід Мороз і Снігуронька.
Учасники декларували вірші, зіграли казкові сценки, танцювали запальні танці та співали новорічних пісень. Концертна  новорічна програма свята справді порадувала присутніх гарним настроєм та гумором. Особливо всім сподобались сценки, які пронизані новорічним настроєм, ліричністю та гумором, і створили справді святкову атмосферу, радісний настрій у колі друзів.
На закінчення свята усіх дітей Дід Мороз та Снігуронька пригостили новорічними подарунками та відбулась букфотосесія «Зимова казка».














































Немає коментарів:

Дописати коментар