Ми стали відноситися до насильства спокійно і не помічати, але ж це порушення прав людини, це суперечить загальнолюдським цінностям.
В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля» в Городоцькій бібліотеці для дітей відбулась зустріч «Ми проти насильства!» ліцеїстів 9-а і 9-б класів Городоцького ліцею № 1зі старшим інспектором ювенальної  поліції Заганюком А.В., начальником служби  у справах дітей при Городоцькій  адміністрації Гулавським В.В., провідним фахівцем з профорієнтації Городоцької районної філії Хмельницького центру зайнятості  Лепейзою І.В.
Захід відбувся жваво і невимушено, у дискусійній формі спілкування. Дітей цікавили різноманітні запитання, що стосувались насильства і протистояння йому: що таке булінг, взаємовідносини батьків-дітей, дітей-вчителів, поведінка на вулиці, дитяча праця та ін. На всі запитання отримали вичерпну відповідь.
На заході присутні ознайомились з книжково-ілюстративною виставкою «Пора дитинства золотого», де розміщувалась література правого характеру.
      Основна мета даної зустрічі інформування фахівцями правових знань серед підлітків для попередження домашнього насильства, організація активних форм профілактичної роботи щодо запобігання насильству в будь-якому його прояві.
















Немає коментарів:

Дописати коментар