ЧИТАЙ, З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ!!!

Ми не знаємо, коли закінчиться війна, але не можна припиняти МРІЯТИ про ПЕРЕМОГУ, МИР та ПОДОРОЖІ…

Запрошуємо у Городоцьку дитячу бібліотеку до знайомства з книгою-фотоальбомом «Україно, я люблю тебе!» (англ. Ukraine, I love you!) авторки Людмили Лапшиної. Видання двомовне на українській та англійській мовах, містить 200 дивовижних ілюстрацій з описами об’єктів, що допоможуть більше дізнатися про різні куточки нашого краю.

Україна – це історія, архітектура, природа, технічні досягнення, сакральні пам’ятки, урбаністична культура, тиха краса віддалених містечок і сіл. Збірка розповість про нашу країну з багатою історією і культурою, з чарівною природою та найкрасивішими місцями. Гортаючи сторінки цієї яскраво ілюстрованої книги, ви зможете глибше пізнати історію і традиції, щоб усім серцем і душею долучитися до них і відчути себе справжніми патріотами своєї країни.

Просто розкрийте книжку і відчуйте любов всім серцем, всією своєю душею до нашої рідної  неньки-України! Пишаємося тим, що ми – українці!

Отож, ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО!!!









https://www.crbgorodok.km.ua/%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-%D0%B4%D1%96%D1%82%D0%B5%D0%B9/

Немає коментарів:

Дописати коментар