Повчальна ЛЯЛЬКОВА ВИСТАВА для дітей «Бджілка Джуйка»🐝🌺 Včielka Bzum в перекладі зі словацької. Авторка сценарію📚 Марта Бенешова, аматорський театр🌼. Українська озвучка мультимедійної компанії Клара Студіо ✅https://www.clarastudio.tv/.
Відеовиставу люб’язно передала Городоцькій дитячій бібліотеці📕📗 постійна читачка та благодійниця Капішинска Катаріна❤️, за що ми щиро їй вдячні. Також Городоцька дитяча бібліотека 📘📙 запрошує усіх до себе на більш детальне вивчення життя комах в книгах🐝. У енциклопедіях ви знайдете цікаву інформацію про бджолину сім’ю🐝, читання повчальних художніх творів – казок🌺, оповідань🌼, для найменших читачів є багато віршів🌻, загадок🌺, гуморесок🌼, прислів’їв🌻, народних ігор🌺 про бджілку-трудівницю🐝, адже саме людину, котра старанно працює, порівнюють із бджолою.
Казка-вистава ✅про неслухняну бджілку Джуйку 🐝🌺(словацькою Бзум), яка не хотіла працювати за вказівкою матері-бджоли. Вона йшла сама по лузі🌼🌻, не звертаючи уваги на застереження друзів, проте павук був готовий і хотів її з’їсти. Притча навчає доброти, дружби, прищеплення інтересу до праці та бережливого ставлення до природи. Мораль казки, що не тільки маленьким бджілкам🐝, але і всім дітям потрібно слухатися маму, щоб не потрапити в біду. Лялькова вистава розрахована для дітей ❤️ дошкільного та молодшого шкільного віку, а також вихователів, вчителів, батьків.
Тож давайте друзі єднатись💙💛, захищати країну, працювати та допомагати, як і весь бджолиний рід!❤️

Немає коментарів:

Дописати коментар