В Україні щорічно у третю суботу квітня 

✅️ відзначається День довкілля🍀Городоцька дитяча бібліотека ❤️долучилась до екологічної акції ♻️і підготувала ряд заходів, зокрема презентовано книжково-ілюстративну виставку «Мій дім – планета Земля»🐞, на якій розміщенні книги📕📗📚, котрі повчають з вдячністю відноситися до природи🌳 та її ресурсів. Також було проведено весняне озеленення бібліотечних клумб 🌼🌷 з активними читачами, діти🌞 радо допомагали садити квіти 🥀🌻та доглядати за ними.
Війна ❌ змінила наше ставлення до усього живого💙💛. Ворог скидає на голови ракети, відбирає життя, залишає без даху, води, тепла та світла, і одночасно всіляко намагається отруїти нас та спричинити крім війни ще і екологічні катастрофи 🍀.
Відзначення Дня довкілля ♻️ допомагає привернути увагу до екопроблем та усвідомити нам, що робити свій невеликий, але важливий внесок у боротьбі за екологію можна кожного дня ✅️: при догляді за домашніми чи безпритульними тваринами🐕🐈, прибиранням подвір’я 🌳чи відношенням з повагою до неповторної краси та унікальності рідного краю 💙💛.
А запастись цікавою та корисною літературою📚, що складається з енциклопедичних видань📕 і книг з оповіданнями📗, повістями 📘, поезією📙, присвяченій проблем екології 🐞можна звернувшись у Городоцьку дитячу бібліотеку 🔖.
ЧИТАЙТЕ І ПЕРЕМАГАЙТЕ!!!
💙💛❗️










Немає коментарів:

Дописати коментар