Діти

🥰 – це цвіт Землі, майбутнє Української держави💙💛, найдорожчий скарб батьків. Традиційно в перший день літа, 1 червня, відзначається Міжнародний день захисту дітей 🌞 – прекрасне свято радості і надії.
З нагоди цієї події у Городоцькій дитячій бібліотеці 📕📗📘📙відбулась розважально-ігрова програма «Я дитина українська, Вкраїнського роду»💙💛, на яку були запрошені учні 3 класу❤️ ліцею №3 зі вчителькою Чемес Г.В. 🔖 та батьками. Ігрова форма свята добре активізує читання🔶, стимулює малят звертатися до художньої🔶, науково-пізнавальної 🔶, довідкової літератури 🔶, розвивати логічне мислення🔶.
Захід 📚📖 здійснювався у гостинній та доброзичливій атмосфері, діти приймали участь в конкурсахрозвагахвікторинах, які підготували бібліотечні працівники. Також третьокласники читали книжки🔖, грали в ігри🔖, складали пазли🔖, та головне – записалося багато нових читачів🔖.
Відбулась презентація книжкової виставки-інсталяції «Book-sammer – книжкове літо»🌞. А на закінчення свята діти утворили бібліотечний флеш-моб🥰 на ганку бібліотеки з кращими побажаннями. Приєднуйтеся й ви до нашої бібліотечної спільноти!🥰🤩
1 червня також відзначається Всесвітній день батьків❤️, адже саме на них покладена найбільша відповідальність за виховання дитини. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих.
Любі діти🥰🤩❗️ Ви – майбутнє нашої держави 💙💛, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.💙💛
Отож, ЧИТАЄМО І ПЕРЕМАГАЄМО 💙💛️❗️























































Немає коментарів:

Дописати коментар