…В жовтневі дні – давно так повелося –
До нас у гості завітала Осінь…
Ось і завітала щедра осінь до Городоцької бібліотеки для дітей, де відбуваються її традиційні свята.
В заходах, які щорічно проводяться, активну участь взяли читачі-учні 5-а класу Городоцького ліцею № 1, де презентували Свято осені «Осінній красі радіють всі», підготовленими: класним керівником Гаврищук Аллою Дмитрівною, педагогом-організатором Бас Л.П., вчителем музики Задорожним В.А., завучем з виховної роботи Сірою Н.А.
У читальному залі, прикрашеному осіннім листям з квітами та дарами природи у яскравих барвах осені, для присутніх гостей – батьків, вчителів, відбулася  програма святкового заходу з танцювальними номерами та музичними композиціями.
Усім присутнім сподобалась Сценка-ярмарок, де виступаючі у яскравих костюмах – Королеви Осені, місяців осені, овочів, грибочків, дощику, дерев, кущів, квітів осені та ін., –  розповідали загадки про овочі та вірші, Лікар розповів про лікувальні властивості овочів, господар свята Пан Гарбуз  розповідав жарти,  усі згадували прикмети осені, грали в народні ігри, у яких діти славили золоту осінню пору.
Неперевершено виконав пісню про Україну на бандурі Смик Андрій.
Усім присутнім бібліотекарями була презентована книжково-ілюстративна виставка-календар «Барви осені».
На кінець усіх присутніх пригощали «гарбузовою кашею».

Основна мета заходів привернути увагу дітей до краси осені у рідному краї, ознайомити з українськими народними традиціями, прикметами, побутом та виховувати гостинність й дружелюбність.
























Немає коментарів:

Дописати коментар