Працівники Городоцької бібліотеки для дітей взяли участь у творчій імпрезі з письменницею Ольгою Дужак на платформі ZOOM, організованою ХОБД ім. Шевченка. Ольга Дужак сучасна українська казкарка, авторка фантастичної пригодницької книги «Ква(ко)ролі світів», розрахованої на читачів віком 6-12 років.

У книзі новий космічний всесвіт: технологічно розвинені Космо-Жаби, Космо-Коти, що мандрують всесвітом, Космо-Кролики, Космо-Бобри, балакучий Помідор і безліч інших. Дитячий бестселер розповідає про пригоди українського чорнобильського жабеняти Дрімко, який під час веселих космічних детективних пригод разом зі своїм другом бравим капітаном Квакером допомагають піратам Космо-Котам зменшити вагу, опиняються серед неймовірних нано-рослин у лабораторії професора Кванкуса, та розкривають таємницю зникнення першої планети Космо-Жаб Авак-37.

Дивовижна детективна історія, багато жартів і веселощів, вчить дітей взаємопідтримці, досягання своєї мети. Крім того, дитяче видання опрацьовує екологічні теми, зокрема важливості здорового харчування, дбайливого ставлення до довкілля, співіснування у чистому, безпечному, здоровому, тобто екологічному середовищі.

Пані Ольга під час онлайн-зустрічі розповіла про написання продовження історії до шести томів та закінчення аудіокниги. На офіційному сайті письменниці для фанатів також є розмальовки та іграшки «Ква-настрій» з персонажами книжки. Дитячу фантастичну книгу «Ква(ко)ролі світів» вже читають у 250 містах України, а ще у 10 країнах світу українською діаспорою: Норвегії, Данії, Великобританії, США Канаді, ОАЕ, Польщі й ін.

Цей космічний детектив про жабок-мандрівників був виданий за сприяння УКФ і є у фонді нашої бібліотеки та уже має своїх юних прихильників.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих до дитячої книгозбірні ознайомитись з дуже цікавою книгою!









Немає коментарів:

Дописати коментар